A program elkészítésével a célunk a demateralizált értékpapírok nyilvántartásával kapcsolatos adminisztrációs teendők könnyítése, egyszerőbbé tétele, a gyors és sokrétű adatlekérdezés biztosítása.

  Minimális környezet:
    - Windows XP prof. operációs rendszer,
    - Intel Celeron 2,6 GHz processzor, 512 MB memória
    - HP laser nyomtató.

  A rendszer egyaránt működik lokális, valamint hálózati környezetben is.

  Részletek...

  A program a legnagyobb példányszámban értékesített és legismertebb operációs rendszerekre Microsoft Windows 9x / 2000 / XP - , a legkorszerűbb adatbázis kezelőre alapozva -Microsoft SQL- nyújt hibatűrő megoldást anévre szóló részvények törvényben szabályozott nyilvántartására, az értékpapír mozgások egyszerű felügyeletére, a korlátozások kezelésére, a dolgozói képviselet megvalósítására, valamint az osztalék kifizetések nyilvántartására.
  A programot jellemzi a könnyű kezelhetőség, a szerteágazó lekérdezési lehetőség mind tulajdonosi, mind részvény oldalról egyaránt. Az alkalmazás használatával megszűnnek a tulajdonosi struktúra kezelésévével járó bonyodalmak, az áttekinthető lekérdezési rendszernek köszönhetően könnyen jut az aktuális adatokhoz a tulajdonosi körről, a részvényekről, korlátozásokról, a kifizetett és kifizetetlen osztalékokról, stb.

  A program használatához javasolt minimális környezet:
    - Microsoft Windows 9x / NT 4.0 / 2000 / Xp operációs rendszer.
    - Pentium II. számítógép 128 MB memória, 100 MB szabad hely a winchesteren.
    - Windows rendszerre telepített nyomtató.

  Részletek,,,.

Reméljük, hogy szolgáltatásunk széles skálája felkeltette érdeklődését
és hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük Önt is.